Zij Actief

ZIJ ACTIEF

Een keer per maand komen de dames van vrouwen vereniging Zij Actief naar Parola. Vele verschillende activiteiten en thema-avonden verzorgen zij zelf of i.s.m. een externe partij. Voor meer informatie of contact:

W. Bentveld- v.d. Pijl
T: 0172 – 60 43 72
E: w_bentveld@tele2.nl

Ontmoet de vrouw van nu…

De maatschappij om ons heen is volop in beweging, steeds sneller en meer. De tijdsgeest bepaalt voor een belangrijk deel ons levensritme. Steeds vaker zijn wij aangewezen op onszelf, veelal ongevraagd. Samen ontmoeten, samen de schouders eronder zetten, samen het initiatief nemen, het komt er bijna niet meer van. Bijna ……. want voor de vrouw van nu is er in veel plaatsen,

Zij Actief, katholiek vrouwennetwerk

Het vrouwennetwerk met een gevarieerd jaarprogramma, waarin ontmoeting, ontspanning en ontplooiing centraal staan. Samen met vrouwen uit je omgeving deelnemen aan een breed scala aan activiteiten: informatieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen, culturele activiteiten, workshops op creatief of culinair vlak en interessante excursies. Elkaar leren kennen, gezellig even stoom afblazen en de accu opladen voor een nieuwe dag.

Zij Actief hoort erbij. Jij ook?

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE   LANGERAAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE LANGERAAR

Schuiven naar boven