Over ons

Wie zijn wij nu eigenlijk…

Sinds medio 2010 is het pand van Partycentrum Parola aangekocht door de Gemeente Nieuwkoop. Het bedrijf de Party Regelaar beheert sinds die tijd het Partycentrum op het verzoek van de Gemeente. Daar wij veel ervaring hebben in allerlei soorten feesten, kunnen wij onze gasten bij Parola vele mogelijkheden aanbieden.

Inmiddels hebben wij een enthousiast team van medewerkers die vol overgave hun werk doen. Zowel onze dames en heren in de bediening als ons koksteam is dagelijks bezig om het de gasten naar de zin te maken. Nelly Otto heeft de dagelijkse leiding bij Parola, terwijl Perry en Ben op de achtergrond actief zijn en de zaken regelen op het gebied van de feestjes en de technische zaken.

De Party Regelaar is beheerder van Partycentrum Parola:

De Party Regelaar is in 2001 opgericht door: Perry Kasbergen en Ben Fransen. Perry is verantwoordelijk voor de klantcontacten en het organiseren van de feesten. Ben is verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en facilitaire zaken.

Inmiddels hebben wij een team ongeveer 15 vaste enthousiaste medewerkers om ons heen verzameld. Allemaal gemotiveerde mensen, die het leuk en belangrijk vinden om het de mensen, u dus, naar de zin te maken. U bent van harte welkom voor een bedrijfsbezoek of wij nodigen ons graag uit bij u thuis of op het bedrijf voor een nadere kennismaking.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE   LANGERAAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE LANGERAAR

Schuiven naar boven