Buffet – Diner

In plaats van een complete feestavond, is het ook leuk en gezellig om een diner te organiseren voor uw gasten. Dit kan op vele verschillende manieren.

Wij hebben vele keuzes in allerlei soorten warm- koud buffetten: o.a.

Kies ook eens wat anders?

Voor het totaaloverzicht en alle themabuffetten KLIKT u hier : Buffetoverzicht

Diner ‘a – la – Cart’

Met een grotere groep is het ook leuk om aan tafel bediend te worden en dat je niet zelf hoeft te lopen naar een buffet. De borden worden dan opgemaakt in onze keuken en uitgeserveerd aan tafel. Op tafel staan verschillende soorten bijgerechten die men naar wens kan pakken. Vaak bieden we de gasten de keuze uit iets van vlees, vis of vega als hoofdgerecht. Meestal wordt er gekozen voor een voor – hoofd en nagerecht. Maar de keuze ligt bij u.

Deze optie is helemaal zelf naar wens en op maat in te vullen en gaat altijd met u in overleg.

Daarom is de op prijs ook pas na ons feest gesprek te bepalen.

Indicatie prijs : € 25,00 – € 35,00 p.p.

Walking Diner

Geen zin in een traditioneel diner?  En ook geen zin in een bourgondisch buffet waar je steeds naar toe moet lopen? Dan is een WALKING DINER een uitkomst! De kleine gerechtjes komen de hele avond naar u toe! Wat een verwennerij en wat een variatie aan gerechtjes!

Leuk, gezellig en lekker en ook helemaal naar eigen wens in te vullen. Natuurlijk hebben wij suggesties genoeg om een smakelijke invulling samen te stellen met u. Naar aanleiding van uw wensen en onze ideeën, kunnen wij de prijs bepalen.

Prijs indicatie : € 35,00 – € 50,00 p.p.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE   LANGERAAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE LANGERAAR

Schuiven naar boven