Jubileum

Heeft u iets te vieren? Een mooi jubileum? Dan is het tijd voor een feestje! En waar kun je dat nu beter vieren dan in de gemoedelijke setting van Parola.

Bijzondere leeftijd? Verjaardag? 40 jaar 50 jaar 65 jaar 80 jaar

Wanneer je een bijzondere leeftijd bereikt, dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Meestal komen er dan net wat meer gasten op het feestje dan bij een andere verjaardag. Een gezellige ruimte waar je onbezorgd een feestje kan vieren op jouw manier. Lekker genieten van de hapjes en drankjes en alle tijd hebben voor je gasten.

Dat kan uitstekend bij ons in Parola. Een Jubileum vier je bijvoorbeeld met een groot gezelschap in onze grote feestzaal met mogelijk voor het gebruik van een podium voor een band of een DJ. Maar ons sfeervolle café is ook uitermate geschikt voor uitgebreide verjaardagsfeestjes. U stelt zelf in overleg met ons Parola team de inhoud samen, zodat u onbezorgd kan genieten van uw jubileumfeest.

Zakelijk jubileum:

Heeft u een jubileum bij het bedrijf? Bent u jaren in dienst en mag dat gevierd worden? Natuurlijk bij Parola waar u alle mogelijkheden heeft voor het vieren van uw eigen jubileum. Dat kan door middel van het organiseren van een receptie voor alle zakelijke contacten en collega’s die u willen feliciteren met uw jubileum, waar een hapje en drankje centraal staan voor uw gasten. Of kiest u liever voor een intiem en smakelijk diner, waarbij u gezamenlijk geniet van heerlijke gerechten die onze keuken u kan bieden.

Jubileumfeest op maat:

Elk feestje is maatwerk, dus uw jubileumfeest ook. Iedereen heeft eigen wensen en ideeën, die wij graag voor u verzorgen. Kom eens een keertje langs en laat u informeren over de mogelijkheden. Want een echt jubileum vier je maar 1 keer goed! Graag tot ziens bij Partycentrum Parola.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE   LANGERAAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE LANGERAAR

Schuiven naar boven