Kraamfeest/Babyborrel

Een kindje geboren! Een bijzondere tijd. Je leven staat op z’n kop. En natuurlijk wilt je dat met iedereen vieren. Maar waar haal je de tijd vandaan? Je wilt een babyborrel organiseren in je huis? Maar de ruimte is te klein voor het aantal mensen. en dan al dat gedoe om het te organiseren!

Vertel aan ons wat jullie wensen zijn en wij regelen alles voor jullie! Muisjes en ballonnen, lekkere hapjes en champagne, gezellige bediening en onbezorgd genieten. Je hoeft alleen maar voor je kersverse gezinnetje te zorgen. Parola regelt de complete catering voor het kraamfeest en verzorgt de gasten. Een kraamfeest organiseren was nog nooit zo eenvoudig.

Wat heb ik nodig voor het organiseren van een babyborrel?

Dat hangt af van jullie wensen en hoeveel gasten je verwacht op de babyborrel. Bij Parola zijn alle faciliteiten voor een kraamfeestje aanwezig. Voldoende stoelen en tafels, maar ook speelgoed e.d. voor kinderen die ook op bezoek komen. Wil je ook koffie en thee schenken tijdens de babyborrel, of hou je het echt alleen bij een borrel? Wat dacht je van lekkere hapjes? Babybonbonnetjes? Of toch een bitterbal? Een babyborrel organiseren is vaak maatwerk. Zoveel mensen, zoveel wensen!

U zorgt alleen voor de uitnodigingen

Jullie weten wie je uit wilt nodigen op het kraamfeest. Doe dit wel minimaal 3 weken van te voren en vraag eventueel bij verhindering om een afzeg berichtje. De rest voor het organiseren van de babyborrel regelen en verzorgen wij voor jullie. De gasten worden voorzien van een hapje en een drankje door ons enthousiaste catering team. Wanneer alles achter de rug, gaan jullie lekker weer naar huis, en ruimen wij de rommel weer op! Net zo makkelijk toch?

Wat kost een kraamfeestje?

Dat hangt natuurlijk af van jullie wensen en de invulling van de tijd dat jullie bij ons zijn. Over het algemeen duurt een kraamfeestje – babyborrel ongeveer 2 uur. Dat is vaak voldoende; juist ook voor moeder en kind, die de rust wel weer nodig hebben in de kraamtijd. Als je uitgaat van 2 uur, dan kun je uitgaan van een receptiearrangement en dan betaal je € 15,00 p.p. Vanzelfsprekend kan het arrangement aangepast worden naar jullie wensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Thuis een babyborrel organiseren?

Wanneer je thuis de ruimte en mogelijkheid hebt om een babyborrel of kraamfeest te organiseren, dan kunnen wij daar ook bij assisteren. Wij leveren alle benodigde materialen, drankjes, hapjes en personeel om uw gasten in alle rust en gezelligheid te ontvangen.

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een babyborrel of een kraamfeest organiseren.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE   LANGERAAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partycentrumparola.nl
Langeraarsweg 37
2461 CE LANGERAAR

Schuiven naar boven